Tervetuloa Oy Prima Partner Russian Ltd verkkosivuille!

torni.jpgOy Prima Partner Russia Ltd tarjoaa pk-yrityksille kokemusperäistä Venäjä-osaamista sekä tietoa Venäjän kaupan avainasioista- markkinointiprojektien vetämisestä aina strategian suunnitteluun.people.jpg


 

Olemme Sinun kanavasi Venäjän markkinoilla !

Oy Prima Partner Russia Ltd tarjoaa palveluna:

Markkinointikoulutusta ja konsultointia

Engagement markkinointi - Google ja Yandex optimointi erityisesti Venäjän verkkoja silmälläpitäen

Matkailualaan liittyvää konsultoinita  https://www.fishingcottage.fi/?lang=fi     

Tarjoamme matkapuhelin sovelluksia esimerkiksi matkapuhelinmarkkinointiin ja muita ohjelmistovälineitä matkapuhelimeen pk-yrityksille.Kokonaispalveluna www-sivut (FIN/ENG/RUS). Olemme myös mukana 5G verkkokehityksen alueilla.

 


Luomme uuden sukupolven  paveluja 5G-aikakaudella

5G verkot tarvitsee siirtojärjestelmiä multigigabitin radioverkkojen palvelemiseen, jotta ne täyttäisivät ultra-latenssisovellusten vaatimukset ja jotta voisi skaalata dataa valtavia määriä uusia markkinoita varten on toimijoiden investoitava verkkokerrokseen (OSI), joka tukee 5G verkkoja. Tämä seuraavan sukupolven liikenneinfrastruktuuri yhdistää RAN-arkkitehtuurin datakeskuksiin ja pilvipalveluihin ja se on keskeinen osa menestykseen 5G-aikakaudella.

Uskomme että on tarvetta on tutkia 5G: n liikenne- ja verkottumisvaatimuksia, missä käsitellään fronthaul-arkkitehtuureja, metro optisia ja reuna-datayhteysliitettävyyksiä. Nämä ovat ovat nykypäivän tavoiteita nykyisen siirto- ja ohjelmistokehitystiedon perusteella, mitä meillä on tänään tarjolla. Uskomme että tuleivaisuudessa virtuaalisiointi RAN verkoissa tuo mukanaan ohjelmistotuotekehitystä ja verkkosuunnittelua siirtojärjestelmien uusimisen aikana. Yksi tärkeimmistä 5G kehitys linjoista on Digitalisoitu älykäs tietoverkko kerää ja yhdistelee verkossa liikkuvaa tietoa ja tekee niistä päätelmiä realiajassa. Tämän datan perusteella voidaan tehdä pitkälle meneviä analyysejä ympäristöstä ja käyttäjistä. Tämä nopeuttaa RAN verkon latenssin lyhteämisen toimivuutta eli ennustetaan datan tarve realiajassa.

What is 5G


Partnereitamme ovat mm.

 WWW.EDAPCO.FI    WWW.IOTEK.Fi   

 

Tutustu muihin partnereihin  Partnerit-linkin kautta.